Новини

10 нових пікапів передали «Українські Вогнеборці» нашим рятувальникам.

Чергова партія обладнаних оперативно-рятувальних позашляховиків посилить надзвичайників з Торецька, Кривого Рогу, Одещини та зведеного інженерного загону Черкащини

Ще три новенькі пікапи для українських рятувальників з прифронтових міст

Харківщина, Миколаївщина, Херсон. В прифронтових містах і селах почасти «зможемо проїхати» і «швидше» означає «встигнемо врятувати», а іноді і «врятуватись».

Запоріжжя потребує допомоги! Новий збір на пожежну автодрабину для рятувальників.

Запоріжжя – прифронтове місто України від початку повномасштабного вторгнення. Місто зазнає нещадних та абсолютно дикунських артилерійських, дронових, ракетних та бомбових атак весь цей час. На жаль, цивільна інфраструктура та звичайні багатоквартирні будинки – це рутинні цілі для атак агресора. Наші Рятувальники та Вогнеборці працюють цілодобово та без вихідних. Рятують життя українців навіть під вогнем та повторними обстрілами.

Три абсолютно нові пікапи для Нікополя, Шостки та Оріхова від фонду «Українські Вогнеборці».

Останнім часом, прифронтові та прикордонні підрозділи ДСНС України стали пріоритетними цілями для атак ворога. Рятувальники потрапляють під повторні обстріли безпосередньо під час виконання місій з порятунку цивільних Українців. В результаті цих атак, Рятувальники зазнають втрат в особовому складі та техніці.

В Україні нарешті з’явився перший тренажер доповненої реальності для рятувальників та вогнеборці

В Україні нарешті з’явився перший тренажер доповненої реальності для рятувальників та вогнеборців. Цю надсучасну високотехнологічну систему фонд "Українські Вогнеборці" отримав у вигляді донату від виробника FLAIM Systems за участі британської кампанії North Fire.

Пожежний автомобіль для Рятувальників Сумщини

Кожен ваш благодійний внесок, кожне зусилля та бажання допомогти робить Велику справу