Разом із KLO запустили збір для потреб рятувальників-кінологів.

Підтримати через:

Разом із KLO запустили збір для потреб рятувальників-кінологів, які залучаються в кожній пошуково-рятувальній операції та здійснюють пошук живих людей у найскладніших умовах, під завалами зруйнованих будівель .

У складі групи 13 підготовлених собак, які почергово перебувають на бойовому чергуванні і завжди готові до виїзду на місце чергового обстрілу для пошуку тих, кому вдалося вижити. За період збройної агресії російської федерації підрозділи кінологічної групи залучались до проведення аварійно-рятувальних робіт у Бородянці, Лютежі, Гостомелі, Ржищеві, Києві, Луцьку, Львові, Житомирі, Чернігові, Охтирці, на Рівненщині, Кременчуці, Балаклії, Херсоні, Дніпрі, Запоріжжі, Умані.

Завдяки роботі кінологічної групи вдалося врятувати десятки життів невинних жертв російських обстрілів. 

Для швидкого виїзду на місця проведення пошукових операцій кінологічна група потребує спеціального транспорту для перевезення рятувальників та собак. Наразі під час виїзду кінологи користуються власним або іншим непідготовленим транспортом, що ускладнює координацію групи та погано впливає на готовність собак до роботи при далеких переїздах.

Плануємо придбати фургон  і дообладнати у вантажному відділенні 6 транспортних відсіків для перевезення собак з системою підігріву і кондиціонування. Такий мікроавтобус дозволить оперативніше доставляти групу на місце пошукової операції, забезпечить комфортні умови перебування собак і, відповідно, допоможе врятувати більше постраждалих.

То ж за нагоди заправляйтесь та купуйте необхідне на KLO, а бонуси перераховуйте на наш благодійний збір. Кожен ваш бонусний донейт це великий внесок у порятунок життя.