Приїхали до Львова забирати пожежний трак і штабну рятувальну машину

Підтримати через:

Приїхали до Львова забирати пожежний трак  і штабну рятувальну машину  для херсонських і миколаївських вогнеборців, а на зворотному шляху до нас долучився фотокореспондент зі Сполучених Штатів Джонатан Брук. 

Джонатан не вперше в Україні, він робить репортажі, фотографує та організовує фотовиставки аби американці дізналися, що коїться в Україні насправді. Його репортерська робота показує нашу дійсність - злочини росіян, хоробру боротьбу українців за своє життя і свободу, відважну роботу українських рятувальників, подвиги, які вони вчиняють, і небезпеку, на яку вони щодня наражаються, рятуючи людські життя. Цього разу він готує матеріал і про нашу волонтерську справу, то ж в далекій і водночас такій близькій нам Америці зможуть побачити та дізнатись про Українських Вогнеборців.
 Вдома, в Каліфорнії, Джонатан теж займається волонтерством, збирає допомогу українським рятувальникам, мотивує американських пожежників допомагати українським колегам.
Його мрія - після нашої перемоги проїхати всю Україну разом зі своєю сім‘єю. Наша мрія – перемога України  та ми не зупиняємось, продовжуємо допомагати втілювати мрію в реальність