Ми організували великий збір на броньований багатофункціональний трак для вогнеборців Донеччини

Підтримати через:

Щодня рятувальники Донеччини, ризикуючи своїм життям і здоровʼям, здійснюють евакуацію мешканців прифронтових територій, які вимушено полишають свої домівки через постійні ворожі обстріли. За часту саме вогнеборці доправляють постраждалих до лікарень і єдині, хто доставляє продукти та воду жителям міст і сіл у зоні бойових дій.

Зараз вони виконують рятувальні та гуманітарні завдання на цивільних авто і на автомобілях швидкої допомоги, неодноразово потрапляли під артилерійські та ракетні обстріли, зазнавали ушкоджень. Потреба у броньованому транспорті є вкрай актуальною і саме броньовані автомобілі дозволять вберегти життя цивільних і самих рятувальників.

Ми організували великий збір на броньований багатофункціональний трак для вогнеборців Донеччини, які в ці непрості тижні та місяці рятують мешканців Бахмута, Сіверська, Торецька, Часового Яру, незчисленної кількості містечок і сіл, які росіяни буквально стирають з лиця землі.
Вартість броньованого рятувального трака – 75 000 євро (приблизно 3 мільйони гривень). Ми долучили до збору наших добрих друзів Ukrainian American Coordinating Council, які зберуть в Сполучених Штатах для наших вогнеборців третину від потреби – 1 мільйон гривень. Ще 1 мільйон гривень вже збирає програма лояльності Fishka і ви також можете долучитись до нашого збору, переказавши бали у розділі Благодійність додатка My Fishka.
Наша ж задача – спільно з вами зібрати 1 000 000 гривень на нашу Монобанку “Recsue Truck”. Долучайтесь, навіть маленький донат – це велика справа.

Будь ласка, поширюйте інформацію про наш збір серед своїх друзів та колег, кожен репост, кожна гривня пришвидшить нашу спільну справу, нашу спільну перемогу.

З березня 2022 року рятувальним підрозділом ДСНС Донеччини, якому ми допомагаємо, здійснив понад 600 залучень до евакуації постраждалих в районі ведення бойових дій, своїми цивільними авто доставили 20 тонн гуманітарної допомоги безпосередньо до людей, які лишились без доступу до магазинів, без водопостачання, без медичної допомоги.
Ми обовʼязково виконаємо їх запит про допомогу з броньованим транспортом. У вас також є можливість допомогти цим надзвичайним хлопцям і дівчатам врятувати більше людських життів і вберегти власні життя.