Незламний Миколаїв має багато мужніх та героїчних асоціацій. Для нас зараз він - спартанець!

Підтримати через:
Незламний Миколаїв має багато мужніх та героїчних асоціацій. Для нас зараз він - спартанець!
Обстріли щодня, а миколаївці тримають стрій і роблять свою справу з гідністю і посміхом.
«Прийди і візьми!», - легендарна скептична фраза ніби про миколаївців, яких неможливо застрашити «прильотами», бо вони на своїй землі і захищають свій дім, свою Україну.
Працюють всі - українські воїни, лікарі, рятувальники, вогнеборці, волонтери… Такого згуртованого та зосередженого Миколаєва ми ще не бачили.
Дякуючи Вашій підтримці та підтримці наших Партнерів, цього разу ми привезли цілу фуру допомоги для миколаївців.
Зокрема, за системної підтримки наших друзів та партнерів TotalEnergies, ми передали майже 6 тон мастильних матеріалів Головне управління ДСНС України у Миколаївській області. Нарешті змогли «закрити» важливу потребу з мастильними матеріалами на найближчі 6 місяців для гарнізонів усієї Миколаївської області.
Це справді круто!
За програмою "Хімзахист", передали першу партію протигазів, які замінять морально застарілі "хоботи"(протигази 1982 р.). Хлопці особливо чекали на ці протигази і дуже їм зраділи.
Також підписали з ГУ ДСНС м. Миколаєва меморандум про співпрацю, що в свою чергу зробить нашу роботу ще більш ефективною.
Відмітили все це смачними безалкогольними напоями, які люб'язно надали вогнеборцям та рятувальникам наші нові друзі з MD-Trade
Крім цього передали колегам, штабу Кіммерійців ( Благодійний Фонд Віталія Кіма) 6 палетів різноманітної гуманітарної допомоги. Дяка побратимам та посестрам з Charitable Foundation «Independent future» . Ще один приклад волонтерського братерства та взаємодії, якому позаздрить світ.
Тож поїздка була корисною та результативною.
Масштабування та систематизація благодійного проекту Ukrainian FireFighters Foundation набирає обертів.
Долучайтесь до Ukrainian FireFighters Foundation!
Памʼятаємо: чим краще обладнання, тим більше шансів на врятоване життя!
А майстерності, хисту і вдачі нашим рятувальникам вистачає з запасом.
Отже, продовжуємо допомагати.
Задонатити можна легко за реквізитами внизу!