Ми постійно спілкуємося з рятувальниками, щоб робота нашої волонтерської команди і ДСНС України була максимально ефективною та корисною

Підтримати через:

Один з наших близьких друзів-рятувальників сьогодні зранку став безпосереднім свідком ворожого ракетного удару по Києву. Він саме збирався на службу коли пролунали вибухи. Дзвінок своїм, корегування адреси куди направляти рятувальні загони, а сам бігом на місце прильоту, на порятунок людей, на допомогу своїм…

Ми постійно спілкуємося з рятувальниками, щоб робота нашої волонтерської команди і ДСНС України була максимально ефективною та корисною. Мотивуємо рятувальників, пожежників, саперів своєю роботою, вірою в них і мотивуємось їх спокійним, професійним прагненням врятувати, допомогти, яке напрацьоване в них на рівні природного рефлексу.

Сьогоднішній день ще не закінчився. І хто зна що він нам ще принесе… Кадри та крики врятованої сьогодні в Києві маленької дівчинки – це сильно ранить і так понівечене наше людське серце. Проте ми знаємо, що кожен повинен робити зараз. Наші сміливі та відважні воїни зроблять все аби у нелюда, який випустив ракету по мирному Києву, не було мʼякої посадки. Наші медики вилікують тих, хто дістав ран від ворожих обстрілів. Наші рятувальники та пожежники на рівні природного рефлексу спокійно та професійно прийдуть на поміч в перші ж хвилини. Ми вже всі знаємо, що кожен повинен робити заради перемоги України.

Давайте ще раз подякуємо нашим рятувальникам і пожежникам, нашим рятівникам, які першими приходять на порятунок наших з вами життів. Щодня.