Три абсолютно нові пікапи для Нікополя, Шостки та Оріхова від фонду «Українські Вогнеборці».

Підтримати через:
Три абсолютно нові пікапи для Нікополя, Шостки та Оріхова від фонду «Українські Вогнеборці».
 
Останнім часом, прифронтові та прикордонні підрозділи ДСНС України стали пріоритетними цілями для атак ворога. Рятувальники потрапляють під повторні обстріли безпосередньо під час виконання місій з порятунку цивільних Українців. В результаті цих атак, Рятувальники зазнають втрат в особовому складі та техніці.
Керуючись нашим основним принципом «спочатку прифронтові території», ми придбали та передали одразу три нові повнопривідні пікапи в прифронтові та прикордонні частини ДСНС України які гостро потребували допомоги.
Всі автомобілі дообладнанні згідно з найбільш актуальними запитами наших рятувальників: лебідка, інвертори 220В на 5Квт, додаткове LED світло, шини підвищеної прохідності.
Придбані нами автомобілі будуть використовуватись як оперативно-рятувальні та задіяні в евакуаційних місіях, доставці ліків та їжі, патрулюванні.
 
Вдячність та емоції хлопців дають всім нам наснагу продовжувати нашу роботу попри все. Безпека Рятувальників та якісне спорядження – наш пріоритет.
Цей проект став можливий виключно завдяки підтримці відповідального Українського Бізнесу. Ми щиро вдячні Вам за підтримку та довіру!
 
Наші Вогнеборці та Рятувальники заслуговують на краще.
Працюємо далі та запрошуємо приєднатися до актуальних зборів та ініціатив фонду.