Два нових костюми для розмінування важкого класу EOD 4020 Elite NP Aerospace отримали сапери та вибухотехніки ДСНС Херсону

Підтримати через:
Два нових костюми для розмінування важкого класу EOD 4020 Elite NP Aerospace отримали сапери та вибухотехніки ДСНС Херсону від Ukrainian FireFighters Foundation напередодні різдвяних свят!
 
Для Фонду це дуже особливий проєкт. Вже не вперше сапери Херсону отримують від «Українських Вогнеборців» допомогу. Але це вперше за часів повномасштабного вторгнення, коли сапери отримали абсолютно нове обладнання такого рівня.
EOD 4020 Elite - це одне з найкращих світових рішень в захисті життя сапера. Костюм надає безпрецедентний рівень захищеності від усіх аспектів вибуху: вогонь, ударна хвиля, уламки.
Це без перебільшення обладнання найвищого класу. Окрім високого ступеня фізичного захисту оператора та максимально продуманої ергономіки костюма, серед багатьох інших неочікуваних та приємних характеристик є також нульова плавучість та система внутрішнього клімат контролю костюма. Сапери отримали два повних комплекти костюмів готових до застосування, включно з захищеним радіозв’язком.
Херсонщина є однією із самих засмічених вибухонебезпечними предметами територій України. Масштаб і обсяг викликів, які стоять перед саперами Херсонщини, а також їх складність важко усвідомити. Допомога саперним підрозділам ДСНС – один з пріоритетів Фонду «Українські Вогнеборці».
Цей надскладний проект вдалося реалізувати завдяки довірі та послідовній підтримці звичайних Українців, компанії "Тойота-Україна" та максимальному сприянню Британській компанії NP Aerospace та особистій участі Siti Paretti на всіх етапах реалізації проекту від інвойса до доставки.
Дякуємо ДСНС України та Головне Управління ДСНС України у Херсонській області за участь в логістичних викликах які ми разом таки перемогли. Херсонська обласна державна адміністрація, вже не в перший раз – дякуємо за довіру і підтримку в реалізації проектів Фонду «Українські Вогнеборці» для Херсону.
Безпека наших Рятувальників та пріоритетність прифронтових територій – два незмінних правила для нашої команди. Ми з гордістю та повагою передаємо ці костюми нашим саперам.
Разом – ми сила! Продовжуємо працювати, допомагаємо нашим. Слава Україні!
Долучайтесь до ініціатив Фонду.