Понад 100 навчених рятувальників Донеччини.

Підтримати через:

Понад 100 навчених рятувальників Донеччини.

Це результат організованого нами курсу "Першої медичної допомоги", який тривав протягом пʼяти днів у Краматорську, Костянтинівці, Покровську, Селідовому та Дружківці.

Надзвичайники у прифронтових містах – це універсальні солдати порятунку. Найчастіше, прибуваючи на місце обстрілу, саме від рятувальника, його вмінь залежить життя людей. Міжнародні партнери та благодійники надали рятувальникам нові сучасні аптечки, але навичок користування новим медичним спорядженням у багатьох з рятувальників не було. Ми вирішили організувати практичний курс з надання першої медичної допомоги, щоб новенькі турнікети, кровоспинні та інше начиння аптечки не було лише для "краси" чи для "галочки", а дійсно працювало, допомагаючи потерпілим на рятувальних операціях.

Посилюємо наших рятувальників в теорії та в "кабінетній" практиці, аби на практиці справжній вони могли вберегти своє життя і врятувати інших. Плануємо у співпраці з надзвичайниками розробити нові навчальні програми та поширювати вдалий досвід серед якомога більшого кола тих, хто нас рятує.

Не втомились. Настрій бойовий. Допомагаємо!