5 мільйонів гривень на допомогу рятувальникам Херсону!

Підтримати через:

5 мільйонів гривень на допомогу рятувальникам Херсону! 

Саме стільки нам вдалося зібрати протягом вчорашнього дня. Все це завдяки вам. Кожен ваш донат допомагає рятувати життя українських людей на Херсонщині та ламає плани ворога примусити нас здатися.

Оголошуючи збір ми відверто не розраховували на таку вашу активність і недооцінили ваші бажання допомогти гривнею в ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС. Планували зібрати на обладнання для відкачування води, щоб рятувальники мали можливість вберегти від підтоплень критичну інфраструктуру і запобігти колапсу в місті. Це дозволить організувати належний процес евакуації постраждалих та забезпечити нормальну роботу гуманітарних служб і допоможе нашим військовим вести оборону міста від росіян.

Ще вчора ми оплатили 10 мотопомп для брудної води (297 990 грн), 2 надпотужні мотопомпи (158 000 грн) та 500 метрів всмоктувальних рукавів (300 000 грн). Обладнання вже в дорозі, незабаром херсонські рятувальники отримають наш вантаж і зможуть почати відкачувати воду з підтоплених обʼєктів міста.

Та оскільки ви, наші благодійники, значно перевершили наші плани зборів, спільно з рятувальниками вирішили направити залишок ваших зібраних коштів на обладнання для місцевих рятувальників-аквалангістів. Частина Херсону та області із суходолу перетворилася на заплаву Дніпра і всі роботи з розмінування, евакуації людей, порятунку, які раніше виконувалися на землі тепер прийдеться проводити на воді або ж під водою.

🚨Ми продовжуємо наш збір на допомогу херсонським рятувальникам і маємо на меті повністю "закрити" потреби в спорядженні та обладнанні для аквалангістів та підводників.

Обіцяємо окремим постом розповісти та показати теперішні реалії Херсону і щоденну боротьбу рятувальників за людські життя та рідне місто.

Дякуємо усім, хто допомагає. Ви – неймовірні! Ваша допомога – неоціненна!

Короткий звіт по вчорашньому збору:
✔️ 790 245 грн (у тому числі 150 тисяч від Океан Ельзи / Okean Elzy та 300 тисяч від Мережа АЗК «WOG»)
✔️ 2 407 856 грн на нашу МоноБанку
✔️ 1 748 653 грн переказали балами в програмі лояльності Fishka
✔️ 2043$ і 665€ надійшло на наш PayPal
✔️ понад 50 тисяч грн – знижка від ROZETKA на закуплені мотопомпи

Детальні звіти про збори та передану допомогу рятувальникам як завжди будуть на нашому сайті. Відзвітуємо у фото та відео як тільки обладнання буде в Херсоні.

Будь ласка, поширюйте інформацію про можливість долучитися й допомогти Херсону на своїх сторінках і по можливості підтримуйте рятувальників гривнею!

Дякуємо за довіру! Продовжуємо допомагати.