15 тонн гуманітарної допомоги ми передали рятувальникам у травні

Підтримати через:

15 тонн гуманітарної допомоги протягом травня ми отримали від наших благодійників, перевантажили, розфасували та передали все рятувальникам, у лікарні та тим, хто залишається жити в своїх домівках у прифронтових районах. 

Так ми зазвичай звітуємо про нашу гуманітарну програму. Але для нас завжди важливіші не тони, а люди, яким нам вдалося допомогти. А це тисячі людей, чиє життя щодня – це війна. 
Понад рік активних бойових дій на Запоріжжі, Херсонщині, Донеччині подекуди знищили всі ознаки нормального життя – ані водопостачання, ані електрики, газу, лікарень чи магазинів.  Саме в таких районах порятунок людей для ДСНС  це не тільки ліквідація наслідків ворожих обстрілів, гасіння пожеж, розбір завалів чи розмінування, а здавалося б і банальне доправлення харчів чи води до сіл і містечок поряд із фронтом. Життя людей іноді прямо залежить від того чи доїдуть до них рятувальники з допомогою, їжею, водою чи ліками. І кожен такий виїзд з допомогою це ризик, бо ж ворог там, на жаль, дуже близько і для росіян нема різниці чи стріляють вони по військових, цивільних, медиках чи рятувальниках.

Для нас дуже важливо, щоб гуманітарна допомога, яку ми доправляємо, надходила саме тим, хто її потребує найбільше. Ми постійно підтримуємо контакти з рятувальниками та місцевими аби дізнатися про те, кому і чим ми можемо допомогти, як доставляється наша допомога і кому саме ця допомога передається.
Тисячі людей отримують допомогу завдяки нашій співпраці з компаніями, які продовжують підтримувати Україну та український народ.
Тисяча, нехай коротких, але усмішок, тисяча приємних миттєвостей для людей, які відчувають підтримку, бачать в рятувальниках, які передають їм допомогу, що значить єдність українського народу, бо до цієї допомоги долучені компанії з різних куточків країни і що для нас найважливіше, таких компаній стає щораз більше.

Щирі слова подяки AB InBev Efes Ukraine за воду та напої, які передали на Запоріжжя та Херсонщину. Дякуємо українському виробникові соків ecosphere.com.ua за надану власну продукцію, яку ми доправили дітям на Донеччину, Запоріжжя, Херсонщину та до дитячої лікарні на Богатирській.  для польських колег-благодійників за дитяче харчування, яке передали в дитячі лікарні Херсону, Запоріжжя та Києва. Дякуємо нашому новому стратегічному партнеру Український продовольчий фонд "Food Foundation UA" за смаколики для рятувальників. Повага і вдячність Nestlé та Nova Poshta Humanitarian за те, що продовжуєте справою підтримувати Україну, допомагаєте нашій гуманітарній ініціативі та робите неймовірно багато для всіх нас.

Тисячі обіймів і посмішок усім, хто допомагає, від тих, кому ми всі разом змогли допомогти.