Ukrainian FireFighters Foundation підписали меморандум про співпрацю з ДСНС України

Підтримати через:
Ми Ukrainian FireFighters Foundation або українською "Українські вогнеборці" - бо треба мати зрозумілу назву. Але ж ми такі самі людини як ви чи ваші знайомі. Ми банда друзів, які не могли стояти осторонь і почали допомагати, діяти. Ми питали про потреби, шукали гроші, машини, устаткування, робили геть усе що могли аби допомогти нашим рятувальникам.
За час існування нашого Фонду ми доставили в підрозділи ДСНС (це називається кінцевим споживачам), тобто туди де і є потреба, профільної допомоги на 5,5 мільйона гривень.
Це стало можливим виключно завдяки Вашій небайдужості і системній підтримці української бізнес спільноти, друзів з волонтерського руху і звичайних українців. Але так само це стало можливо завдяки адекватній і професійній діяльності керівної структури ДСНС. І ми всім Вам за це дякуємо!
 
19.07 ми підписали меморандум про співпрацю з ДСНС України. Це важливий крок для нас як для фонду. Ми будем і далі допомагати нашим рятівникам і вогнеборцям.
Масштаби і складність завдань що постають перед рятівниками величезні. Для ефективної роботи їм дуже потрібне сучасне професійне обладнання.
Тож, не спиняємось, допомагаємо хлопцям і дівчатам з лав ДСНС рятувати життя українців!